Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Autori Carti

Domenii carti

Biblia sau Sfânta Scriptură
BIBLIA - texte si comentarii (0)Biblia - apocrife (0)Sfânta Tradiţie
Credinţa ortodoxă (0)GHIDURI si catehisme ortodoxe (0)Teologie ortodoxă. Scrieri. Manuale (0)Sf.Treime. Sf.Ingeri. Maica Domnului (0)SFINŢI si cuvioşi ROMÂNI (0)SFINTE si cuvioase. Materice (0)SFINŢI si cuvioşi. Paterice (0)Sufletul după moarte. Rai si iad (0)Învierea. Judecata. Împărăţia (0)Ascetica şi mistica ortodoxă
Viaţă duhovnicească si mântuire (0)GHIDURI duhovniceşti-Duhovnicul (0)Post. Rugăciune.Isihasm. Monahism (0)Bolile sufletului. Psihoterapie ortodoxă (0)Patimi si virtuţi (0)SCRIERI DUHOVNICEŞTI (0)Scrisori, memorii, jurnale (0)Mărturii. Minuni.Profeţii. Înşelări (0)Romane, povestiri si poezii creştine (0)Liturgică şi pastorală
Liturgică. Sfintele Taine. Cărți de cult (0)Preoţie. Pastorală. Predici (0)Artă religioasă (muzică,icoane,film) (0)Mănăstiri. Locuri sfinte. Pelerinaje (0)Cărţi de RUGĂCIUNI.Acatiste.Cântece (0)Biserica şi lumea
Istoria Bisericii si a creştinismului (0)Biserica în cetate. Misionarism (0)Ştiinţă si religie. Creaţia. Ecologia (0)Medicină creştină. Bioetică (1)FAMILIA creștină.Tinerii. Educaţia (0)Apologetică. Erezii. Religii
Apologetică. Convertiri la Ortodoxie (0)Erezii. Schisme. Drept canonic (0)Practici necreştine.Societăţi secrete (0)Mituri. Religii. Popoare (0)Dicţionare. Cugetări. Simboluri
Dicţionare ortodoxe (0)Antologii. Concordanțe (0)Maxime. Cugetări. Sfaturi (0)Semne si Simboluri (0)ACASĂ. Grădina. TURISM. Afaceri
PRACTIC. Util. Casa. Grădina (0)MAMA. Copilul. Adolescența (0)REȚETE sănătoase si de post (0)MEDICINA familiei. Longevitatea (0)TURISM intern. Harti. Atlase. Sport (0)TURISM extern. Hărți. Atlase (0)Afaceri. Drept. Legislaţie (0)Cărți și jocuri pentru COPII
Povestiri pentru COPII (0)Cărti de colorat, jocuri, rugăciuni, poezii (0)Povești terapeutice pentru COPII (0)ISTORIE-Politică-Sociologie
ISTORIE-Politică-Sociologie (0)Istorie si patrimoniu ROMÂNESC (0)Lumea IERI (comunism+capitalism) (1)Lumea AZI (globalizare+nihilism) (0)Lumea MÂINE. Viitorologie (0)EDUCAȚIE. Cultură. Ştiinţă. Psihologie
Învățământ. Educație. Vocație (0)Limba română. Limbi străine (0)Artă şi Literatură română și străină (0)Filozofie. Logică. Metafizică (0)IT – Web. Informatică şi calculatoare (0)Ştiinţă. Mistere. Science Fiction (0)Psihologie. Dezvoltare personală (0)Idei de CADOURI (reduceri 10-50%)
REDUCERI 10-50% (0)Pentru COPII (0)Icoane, cruciulițe s.a. (0)Cărți (0)Naturiste (0)Diverse
Audiobook (0)Books in foreign languages (0)Reviste (0)Achiziţii inca neclasificate (0)Reviste
Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Cartile autorului pe care le puteti cumpara din librarie
Cugetari
A vorbi despre Dumnezeu este un lucru mare, dar este un lucru si mai mare a te curati pentru Dumnezeu. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
A-ti aduce aminte de Dumnezeu e mai necesar decat a respira. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Cand aurul vorbeste, celelalte cuvinte nu mai ajuta. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Ceea ce are omul dumnezeiesc in el este putinta de a face bine. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Cel care nu vede cat de pierzator este pacatul, este un orb cu ochi. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Celor ce iubesc cu adevarat viata intreaga, li se pare o zi. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Cu putina infranare castig pe om. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Cuvantul lui Dumnezeu este paine cu care se hranesc sufletele flamande de Dumnezeu. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Dumnezeu ne trimite darurile Sale cu o bucurie mai mare decat cea cu care le primim noi. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
E mai bine sa ne facem mijlocitori de unire si iubire, decat de despartire si dezbinare a vietii. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
E mai usor sa imprumuti un viciu decat sa transmiti o virtute, cum e mai usor sa te molipsesti de o boala decat sa dai cuiva din sanatatea ta. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Este cu neputinta sa dobandim intelepciunea fara sa traim in mod intelept. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Este cu neputinta sa dobandim intelepciunea fara sa traim intr-un mod intelept. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
In vremea incercarii, nu-ti pierde nadejdea in bucurie; in vremea bucuriei, asteapta-te la suferinta. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Inalta-te mai mult prin viata decat prin gandire. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Lumina este cel mai frumos si cel mai inalt dar al lui Dumnezeu in noi. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Mai mult face dragostea cu care ajuti, decat cantitatea pe care o dai. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Mania este un primejdios sfatuitor pentru oricine. Tot ce se intreprinde la manie nu e niciodata chibzuit. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Nu e nimic mai usor decat sa te inseli pe tine insuti si, infumurandu-te cu slava desarta, sa socotesti ca esti ceva, fiind nimic. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Nu te ridica la inaltime, ca sa nu cazi in adancime. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
pacea reprezinta tot ce e mai bun pe lume. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Pentru Dumnezeu e mai putin importanta restabilirea celor ce au fost odata, decat crearea celor ce n-au fost. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Prima lege in noi, care ne-a adus la Dumnezeu prin cele vazute, este ratiunea. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Sa biruim prin blandete pe cei care ne-au ofensat; sa-i castigam prin evlavia noastra! Sa lasam sa-i pedepseasca cugetul lor, si nu mania noastra. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Sa fim ca Hristos, caci si El s-a facut ca noi. Sa ne facem pentru El dumnezeu, caci si El s-a facut pentru noi om. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Sa nu te dedai intr-atat spre cercetari adanci despre Dumnezeu, pe cat sa te silesti sa mergi pe urmele Lui. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Sadindu-i dragostea de munca in natura sa, Creatorul l-a intarit pe om in viata, pentru ca i-a dat mari puteri spirituale. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Trebuie sa ne curatim mai inainte pe noi insine si apoi sa stam de vorba cu Cel curat. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Un iubitor de aur a spus undeva: "Iti doresc sa ai mai bine o picatura de fericire decat un butoi de minte!" Dar un intelept i-a raspuns: "Pentru mine e mai de folos o picatura de minte, decat o mare fericire". Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Un lucru mic este un lucru mic; insa credinciosia in lucrurile mici este un lucru mare. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Voiesti sa bei? Iti izvoraste apa pahar pururea curgator, bautura neimpartasita de betie, bucurie neclatinata. Apa e bautura ce se poate purta si tine bine mintile. vinul insatulbura mintea. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)
Vrei sa stii cu cat te-ai facut mai bun? Incearca-te si vezi cu cat te simti pe tine insuti mai rau! Cu cat vederea e mai luminoasa, cu atat mai limpede se vad slava lui Dumnezeu si pacatosenia ta. Sfantul Grigorie de Nazianz (Teologul)

Harta site 2